2022-05-27 07:42:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ne engedd, hogy a tettrekészségedet, az akaratodat megtörjék

Napi horoszkóp május 27-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Mars és a Jupiter is a Kos jegyében jár, ez kivételes lehetőségeket jelez neked, és sok szerencsét azokban a dolgokban is, amikkel kapcsolatban sokat bizonytalankodtál.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Merkúr és a Plútó fényszöge miatt olyan ismeretek birtokába juthatsz, amelyek révén előnybe kerülhetsz másokkal szemben. Most, hogy úgy látod, hogy a magánéleted rendben, itt az ideje az élet más területein nagyot alkotni. Használd a képességeidet!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr és a Plútó fényszöge kiélesíti az érzékeidet, és az észjárásodat is még jobban felpörgeti. Ma nagyon könnyen rátapintasz a lényegre, bármiről is legyen szó, sokan csodálnak csavaros eszedért. Értékes felismeréseid is lehetnek.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Hosszú időre lekötötte energiáidat egy bizonyos feladat, amin végre sikerült túljutnod. nagy megkönnyebbülést jelent ez most neked. Dőlj hátra egy kicsit, és élvezd a jól megérdemelt pihenést!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Valamit hiányolsz az életedből, ámde magad sem tudod megfogalmazni, hogy mi is lenne az. Kapkodás helyett inkább intézd sorjában a fontos dolgokat. Mire a kötelességeiddel megvagy, arra is rájössz, hogy mi kellene még. Fordítva ez nem igaz.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Most van itt az ideje a bölcs kompromisszumoknak, döntő lépéseknek. Ha eddigi rózsaszín álmaidat konkretizálni akarod, akkor nem várhatsz többé ködös ígéretekre, és te sem ígérgethetsz így. Ideje lépni, hivatalossá tenni valamit.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Te született diplomata vagy, híresen jó taktikai érzékkel. Ma szükséged is lesz erre, hiszen muszáj lesz részt venned egy döntési folyamatban, és nagyon nem mindegy, hogy mit mondasz. A szavaiddal épp annyit használhatsz, mint árthatsz.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Merkúr és a Plútó fényszöge miatt most nagyon jók a megérzéseid, amik segítenek beilleszkedni a munkahelyi környezetbe. Kiváló intuícióddal bármilyen helyzetben eligazodsz ma is. Ez később még valamiben hasznot hoz neked.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ne engedd, hogy a tettrekészségedet, az akaratodat megtörjék. Olyan célokat tűztél ki magad elé, amikhez szükséged van a belső tűzre. Ha hitetlenül, lendülettelenül tennéd, akkor nagyon hamar kifulladna az egész.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma valamiben nagyon megmakacsolod magad. Egyébként is önfejű vagy mostanság, holott kompromisszumok nélkül nem megy, ezt be kell látnod! Hallgasd meg a társad véleményét is!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Általában nem szeretsz semmit sem halogatni, ma mégis félre kell tenned bizonyos dolgokat. A hátráló Merkúr mutatja, hogy valamiben meg van kötve a kezed. Talán épp a döntéshozó hiányzik.


Halak: II. 19. - III. 20.

Sokan segítenek téged abban, hogy valóra válthasd az álmaidat. És még többen kérhetnek segítséget tőled abban, hogy támogasd őket álmaik megvalósításában. A művészféléknek te támasza lehetsz, segít ebben empatikus képességed.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: